Gotvach.bg»Рецепти»Пица»Пица Бианко Неве

Пица Бианко Неве

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Пица Бианко Неве1 / 2
19/10/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
1 бр.

Необходими Продукти

  • тесто - 1 доза
  • чесън - 1 скилидка
  • шунка - 200 гр
  • рукола - 1 връзка
  • моцарела - 250 гр.
  • пармезан - 75 гр.
  • риган
  • магданоз
  • мащерка
  • босилек
  • розмарин
  • чай - градински
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се обелва и настъргва или се нарязва на много ситно, а руколата се измива и се нарязва на едро. Тя се смесва с чесъна.

Тестото се разстила в тавичка, която предварително е намазнена, загрята във фурната и поръсена с брашно. Слага се един ред от руколата след това шунката и подправките.

Покрива се с моцарела на кръгчета и се поръсва с пермезан.

Пече се в силно загрята фурна.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.9
57
41
30
20
10
Дай твоята оценка: